(Castelló de la Plana, 1895 - 1992)

Vicent Sos Baynat fou geòleg, catedràtic d'Història Natural i Doctor Honoris Causa per la Universitat Jaume I. Va desenvolupar la seva carrera professional en l'institut de Castelló, a València, Madrid (Museo de Ciencias Naturales) i Mèrida (Museo Geológico de Extremadura). Ací es pot consultar la seva biografia i publicacions.

Aquesta col.lecció recull obra pròpia i obres d'altres autors que tracten la figura de Sos Baynat i és resultat del conveni de col.laboració entre l'IES Sos Baynat i la Universitat Jaume I (2011).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Castellón de la Plana, 1895 - 1992)

Vicent Sos Baynat fue geólogo, catedrático de Historia Natural y Doctor Honoris Causa por la Universitat Jaume I. Desarrolló su carrera profesional en el instituto de Castellón, en Valencia, Madrid (Museo de Ciencias Naturales) y Mérida (Museo Geológico de Extremadura). Aquí se puede consultar su biografía y publicaciones

Esta colección recoge la obra propia y la obra de otros autores que tratan la figura de Sos Baynat, como resultado del convenio de colaboración entre el IES Sos Baynat y la Universitat Jaume I (2011).

View more