Data d'emissió: 14/08/1971Contingut:

- «Templete de la música»: pasdoble El Doctor Batalla, de Sanchis Miralles, interpretat per la Banda Municipal de Castelló.

- Canción del gitano, interpretada per Carlos Miguel Pascual, acompanyat per Rafael Roca al piano.

- «Castelloneries pregunte, la ciutat conteste i…vostés escolten»: Diàleg amb José Chaparro, des de la rebotica de la farmàcia del barri de la Trinitat.

- Certamen anual de tunes i rondalles a Atzeneta. Primer premi per a la “Confraria dels estudiants”, dirigida per Antonio José Gascó Sidro.

- Rondalla “La Perla de la muntanya”, de Llucena, interpreta jota i fandango. Entrevista a Miquel Peris sobre el Cau de l’Art de Llucena.

- «Teatre valencià»: continuació de segon acte de Fes el favor de morir-te, comèdia de Ricard Blasco Romero, interpretada grup de teatre de la Casa Regional de València a Barcelona.


Ministerio Este proyecto ha recibido una ayuda de la Dirección General del Libro, Archivos y Bibliotecas del Ministerio de Cultura.
DSpace
Metadatos sujetos a :Public Domain | Información y consultas:biblioteca@uji.es | Centro de seguridad y privacidad | Nota legal
Universitat Jaume I - Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, España - Tel.: +34 964 72 87 61 Fax: +34 964 72 87 78