Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorAlarcón Gual, Sergio
dc.contributor.otherSánchez Bel, Paloma
dc.contributor.otherUniversitat Jaume I. Departament de Ciències Agràries i del Medi Natural
dc.contributor.otherCruz Miralles, Joaquín
dc.date.accessioned2021-01-22T10:33:21Z
dc.date.available2021-01-22T10:33:21Z
dc.date.issued2020-11-16
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10234/191356
dc.descriptionTreball Final de Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural. Codi: AG1042. Curs: 2019/2020ca_CA
dc.description.abstractEl objetivo principal de este trabajo es estudiar el efecto de un producto de base flavonoide sobre el crecimiento vegetativo de plantas de tomate, así como sobre la calidad y rendimiento del fruto.ca_CA
dc.format.extent64 p.ca_CA
dc.format.mimetypeapplication/pdfca_CA
dc.language.isospaca_CA
dc.publisherUniversitat Jaume Ica_CA
dc.rights.urihttp://rightsstatements.org/vocab/CNE/1.0/*
dc.subjectGrau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi ruralca_CA
dc.subjectGrado en Ingeniería Agroalimentaria y del Medio Ruralca_CA
dc.subjectBachelor's Degree in Agri-Food and Rural Engineeringca_CA
dc.titleEfectos de un producto con base Flavonoide en la fisiología de plantas de tomateca_CA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca_CA
dc.educationLevelEstudios de Gradoca_CA
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/restrictedAccessca_CA


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element