La consciència alimentària per a previndre l’obesitat a l’educació infantil
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítemcomunitat-uji-handle:10234/158176
comunitat-uji-handle2:10234/71324
comunitat-uji-handle3:10234/98723
comunitat-uji-handle4:
TFG-TFMEste recurso está restringido
Metadatos
Título
La consciència alimentària per a previndre l’obesitat a l’educació infantilAutoría
Tutor/Supervisor; Universidad.Departamento
Capdevila Seder, Ana; Universitat Jaume I. Departament d'Educació i Didàctiques EspecífiquesFecha de publicación
2018Editor
Universitat Jaume IResumen
Quan es parla de vida saludable, es relaciona directament l’alimentació i l’activitat física, deixant
de banda la consciència alimentaria. El que pretenc amb aquest projecte és donar-li a la
“consciència alimentaria” ... [+]
Quan es parla de vida saludable, es relaciona directament l’alimentació i l’activitat física, deixant
de banda la consciència alimentaria. El que pretenc amb aquest projecte és donar-li a la
“consciència alimentaria” la importància que requereix per al procés de reducció de taxes
d’obesitat infantil. En aquest projecte es recullen una sèrie d’activitats proposades per a l’etapa
d’educació infantil. Les quals ajuden a promoure un estil de vida saludable, implicant tant a
l’alumnat com a les famílies en el procés com a agents participatius del seu propi aprenentatge. El
projecte és aplicable en qualsevol context escolar i es tracta de promocionar la salut de forma
cooperativa entre l’escola i la família.
L’objectiu principal d’aquest projecte és reduir la taxa d’obesitat infantil, potenciant l’alimentació
saludable a partir de la consciència alimentaria. El recurs principal per a fer possible aquest
projecte és la participació de les famílies, ja que des del primer moment cal establir una estreta
relació entre l’escola i la família. El mètode per a aconseguir l’objectiu és a partir d’una sèrie
d’activitats, les quals estan estructurades segons l’àrea de coneixement i la classe de participants. [-]
When we talk about healthy life, we directly relate it to eating habits and physical activities, taking
apart the consciousness diet. The main idea of this project is to give the food awareness the
importance that ... [+]
When we talk about healthy life, we directly relate it to eating habits and physical activities, taking
apart the consciousness diet. The main idea of this project is to give the food awareness the
importance that requires to reduce the childhood obesity rate.
In this project, different activities has been gathered for the preschool stage, which help to
promote a healthy lifestyle, implying pupils as well as their families to take an active part in this
project. This plan is applicable in any school context because the goal is to promote healthy
lifestyles between school and families.
The main objective of this project is to reduce childhood obesity rates, boosting the food
awareness starting at the consciousness diet. The main resource to make this project possible is
the family involvement in it, because from the first moment it is necessary to establish a close bond
between families and school.The method used to achieve all this objectives is based on a series of
activities, which are structures according to knowledge area and the type of participants. [-]
Palabras clave / Materias
Descripción
Treball Final de Grau en Mestre o Mestra d'Educació Infantil. Codi: MI1040. Curs acadèmic: 2017/2018
Tipo de documento
info:eu-repo/semantics/bachelorThesisDerechos de acceso
http://rightsstatements.org/vocab/CNE/1.0/
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess