Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorAmat Albuixech, Ángela
dc.contributor.otherMiralles Armenteros, Sandra
dc.contributor.otherUniversitat Jaume I. Departament d'Administració d'Empreses i Màrqueting
dc.date.accessioned2022-07-26T11:47:22Z
dc.date.available2022-07-26T11:47:22Z
dc.date.issued2022-07-19
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10234/198737
dc.descriptionTreball Final de Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d'Idiomes. Codi SAP229. Curs: 2021/2022ca_CA
dc.description.abstractEl present treball de final de màster es troba dins de la modalitat 2 que és la d’“Investigació educativa”. A grans trets, l’objectiu fonamental és tractar d’aconseguir aproximar-se a la recepta del docent ideal. Per dur aquesta tasca a terme, els principals resultats s’obtindran d’un qüestionari on s’analitzaran les característiques més valorades en un docent per part dels tres col·lectius enquestats; l’alumnat, els docents i els futurs docents. La mostra de la qual es disposa per als tres col·lectius és únicament de la branca de la formació professional, per tant, tot el context tractat estarà limitat a aquesta àrea. Arran l’explotació del qüestionari que s’acaba de comentar, els principals resultats indicarien que tot i que hi ha diferències entre allò que més valora cadascun dels col·lectius esmentats, tots destaquen més les característiques o habilitats relacionades amb la part emocional o més humana per damunt d’altres més acadèmiques o formals. Per tant, potser s’hauria de potenciar l’entrenament o adquisició d’aquest tipus d’habilitats per poder aproximar-se a la recepta del docent ideal.ca_CA
dc.description.abstractThe present master's thesis is in modality 2, which is "Educational research". Broadly speaking, the main goal is to try to get closer to the ideal teacher's recipe. To carry out this task, the main results will be obtained from a questionnaire in which the most valued characteristics of a teacher will be analyzed by the three groups surveyed; students, teachers and future teachers. The students who will be shown as well as the teachers and future teachers are only from the branch of vocational training, so the whole context will be limited to this area. Following the exploitation of the questionnaire just discussed, the main results would indicate that although there are differences between what is most valued by each of the groups mentioned, they all highlight more in some way the characteristics or skills related to the emotional or more human part over more academic or formal ones. Therefore, training or the acquisition of such skills may need to be enhanced in order to approach the ideal teacher's recipe.ca_CA
dc.format.extent41 p.ca_CA
dc.format.mimetypeapplication/pdfca_CA
dc.language.isocatca_CA
dc.publisherUniversitat Jaume Ica_CA
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ca_CA
dc.subjectMàster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d'Idiomesca_CA
dc.subjectMáster Universitario en Profesor/a de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanzas de Idiomasca_CA
dc.subjectMaster's Degree in Secondary Education, Vocational Training and Language Teachingca_CA
dc.subjecthabilitats socialsca_CA
dc.subjectdocènciaca_CA
dc.subjectformació inicial docentca_CA
dc.subjecttacte pedagògicca_CA
dc.subjectformació professionalca_CA
dc.subjectsocial skillsca_CA
dc.subjectteachingca_CA
dc.subjectinitial teaching trainingca_CA
dc.subjectpedagogical touchca_CA
dc.subjectvocational trainingca_CA
dc.titleLa recepta del docent ideal no existeix, però, tractem d'aproximar-nos?ca_CA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesisca_CA
dc.educationLevelEstudios de Postgradoca_CA
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_CA


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/