Mostrar el registro sencillo del ítem
Pla de comunicació: Xaloc Pizzeria Pastisseria
dc.contributor | López Font, Lorena | |
dc.contributor.author | Tolosa Grau, Anna | |
dc.contributor.other | Universitat Jaume I. Departament de Ciències de la Comunicació | |
dc.date.accessioned | 2016-10-10T07:24:49Z | |
dc.date.available | 2016-10-10T07:24:49Z | |
dc.date.issued | 2016-06-06 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10234/163516 | |
dc.description | Treball final de Grau en Publicitat i Relacions Públiques. Codi: PU0932. Curs acadèmic 2015-2016 | ca_CA |
dc.description.abstract | El següent treball ha estat elaborat tenint en compte el món tan globalitzat i altament competitiu en el que vivim, on el tangible deixa de ser un valor diferencial en les empreses per passar a ser-ho l’intangible. Ja no sols existeixen els productes i serveis, sinó que ara la comunicació entra en joc i de manera protagonista, treballar la imatge i la marca correctament suposa un valor afegit per a les empreses que ajuda a posicionar, a diferenciar i sobretot a guiar per tenir coherència. També l’aparició d’Internet ha suposat un gran canvi en la manera d’actuar i organitzar a la societat, cosa que per al Xaloc i per a les empreses en general és una oportunitat. Durant el període universitari, hem treballat per a diferents clients, però mai per a un negoci doble, per això aquest treball suposa un repte major. L’empresa de la qual estem parlant es tracta del Xaloc pizzeria pastisseria (La Sénia, Tarragona), de matí és una pastisseria cafeteria i de nit una pizzeria, tot al mateix establiment, però interiorment separat. El Xaloc mai ha treballat la seva comunicació, d’aquí que tingui diverses errades corporatives, la més destacable la de tenir 4 logotips. Amb aquest pla de comunicació, el que pretenem és corregir totes aquestes errades corporatives que a llarg termini suposarien un greu problema per a l’empresa, al mateix temps que encaminar el negoci a través de la comunicació per exprimir al màxim el seu potencial. També busquem donar-li visibilitat i posicionar-la per obtenir rellevància i notorietat, sempre tenint present els recursos d’aquest negoci per aconseguir un pla de comunicació el més viable possible. | ca_CA |
dc.format.extent | 123 p. | ca_CA |
dc.format.mimetype | application/pdf | ca_CA |
dc.language.iso | cat | ca_CA |
dc.publisher | Universitat Jaume I | ca_CA |
dc.rights | Atribución-CompartirIgual 4.0 España | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/ | * |
dc.subject | Grau en Publicitat i Relacions Públiques | ca_CA |
dc.subject | Grado en Publicidad y Relaciones Públicas | ca_CA |
dc.subject | Bachelor's Degree in Advertising and Public Relations | ca_CA |
dc.subject | Pla de comunicació | ca_CA |
dc.subject | Comunicació corporativa | ca_CA |
dc.subject | Imatge | ca_CA |
dc.subject | Valors Intangible | ca_CA |
dc.subject | Estratègia | ca_CA |
dc.title | Pla de comunicació: Xaloc Pizzeria Pastisseria | ca_CA |
dc.title.alternative | Communication plan: Xaloc Pizzeria Pastisseri | ca_CA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca_CA |
dc.educationLevel | Estudios de Grado | ca_CA |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/openAccess | ca_CA |
Ficheros en el ítem
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
-
Grau en Publicitat i Relacions Públiques [613]
PU0932