Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributorFernández Rivera, Juan José
dc.contributor.authorTeruel Tomás, Santiago
dc.contributor.otherUniversitat Jaume I. Departament d'Educació
dc.date.accessioned2016-02-23T13:33:58Z
dc.date.available2016-02-23T13:33:58Z
dc.date.issued2015-06-15
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10234/151211
dc.descriptionTreball final de Grau en Mestre o Mestra d'Educació Infantil. Codi: MI1040. Curs acadèmic 2014-2015ca_CA
dc.description.abstractLa qüestió de l’Educació per la Salut en col·lectius com Mestres suposa un terreny d’interès donada la seua importància estratègica de cara a ajudar a previndre des de l’escola els alts índex d’obesitat que estan donant-se actualment. Així, els estudiants universitaris travessen un període crític per al desenvolupament d’estils de vida de gran significació en la seua futura salut, ja que la influència en el comportament alimentari dels companys, el consum de tabac i alcohol, l’habilitat i interès per cuinar i la situació econòmica fan que modifiquen els seus hàbits d’alimentació. Els pocs estudis que hi ha a España al voltant de la qualitat de la dieta d’aquest grup de població reflecteixen, per regla general, un inapropiat ús del padró alimentari. Però, quina visió tenen els propis Mestres d’ells mateixos en qüestió d’hàbits saludables? Mengen bé? O el que és més important, creuen que s’alimenten de forma sana i equilibrada? El present treball d’investigació intenta reflectir i analitzar, mitjançant una enquesta, la qualitat de la dieta dels mestres en formació així com els seus hàbits. A més, intentarem descobrir si hi ha alguna incoherència entre allò que expressen i el que realment realitzen.ca_CA
dc.description.abstractThe Health Education subject among groups like teachers is a very interesting field. This is due to its strategic importance in order to help to foresee the high obesity rates present nowadays at the schools. University students go through a critical period for the development of life styles of paramount importance in their future health. Here, their colleagues' behaviours related to food, the consumption of tobacco and alcohol, the capacity and interest in cooking and their economic situation play a main role in the changes in their eating habits. The few studies made in Spain in relation to the quality of the diet of this population group reflect, in general, an inappropriate use of the eating pattern. But, what is the vision teachers have of themselves in terms of healthy behaviours? Do they eat properly? Even more important, do they think they feed themselves with a healthy and balance diet? This research work tries to show and analyse, by means of a survey, the quality of the diet and the habits of teachers under training. Furthermore, we will try to find out if there is any incoherence between what they are saying and what they are really doing.ca_CA
dc.format.extent31 p.ca_CA
dc.format.mimetypeapplication/pdfca_CA
dc.language.isocatca_CA
dc.publisherUniversitat Jaume Ica_CA
dc.rights.urihttp://rightsstatements.org/vocab/CNE/1.0/*
dc.subjectGrau en Mestre o Mestra d'Educació Infantilca_CA
dc.subjectGrado en Maestro o Maestra de Educación Infantilca_CA
dc.subjectBachelor's Degree in Preschool Educationca_CA
dc.subjectEducació per a la salutca_CA
dc.subjectHàbits saludablesca_CA
dc.subjectFormació del professoratca_CA
dc.subjectNutricióca_CA
dc.subjectAlimentacióca_CA
dc.subjectHealth educationca_CA
dc.subjectHealthy habitsca_CA
dc.subjectTeacher educationca_CA
dc.subjectNutritionca_CA
dc.titleEstudi dels hàbits saludables als mestres en formacióca_CA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca_CA
dc.educationLevelEstudios de Gradoca_CA
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/restrictedAccessca_CA


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem