Efecte de l’especialització alimentícia de l’aranya roja, “Tetranychus urticae”, en el seu desenvolupament sobre cítrics amb diferent resposta de defensa
View/ Open
Metadata
Show full item recordcomunitat-uji-handle:10234/158176
comunitat-uji-handle2:10234/71324
comunitat-uji-handle3:10234/127606
comunitat-uji-handle4:
TFG-TFMThis resource is restricted
Metadata
Title
Efecte de l’especialització alimentícia de l’aranya roja, “Tetranychus urticae”, en el seu desenvolupament sobre cítrics amb diferent resposta de defensaAuthor (s)
Tutor/Supervisor
Jaques Miret, Josep Anton; Agut Capdevila, BlasTutor/Supervisor; University.Department
Universitat Jaume I. Departament de Ciències Agràries i del Medi NaturalDate
2014-10-02Publisher
Universitat Jaume ISubject
Description
Treball final de Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural. Codi: AG1042. Curs acadèmic 2013-2014
Type
info:eu-repo/semantics/bachelorThesisRights
http://rightsstatements.org/vocab/CNE/1.0/
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess