Oxidative stress and antioxidants in nutrition
Visualitza/
Metadades
Mostra el registre complet de l'elementcomunitat-uji-handle:10234/9
comunitat-uji-handle2:10234/36080
comunitat-uji-handle3:10234/146255
comunitat-uji-handle4:
INVESTIGACIONMetadades
Títol
Oxidative stress and antioxidants in nutritionAutoria
Data de publicació
2024-01-29Editor
De GruyterISBN
978-3-11-110834-6; 978-3-11-111187-2; 978-3-11-111330-2Cita bibliogràfica
Valls-Bellés, Victoria. "Oxidative stress and antioxidants in nutrition". Chemistry and Biochemistry of Food, Berlin, Boston: De Gruyter, 2024, pp. 341-372. https://doi.org/10.1515/9783111111872-008Tipus de document
info:eu-repo/semantics/bookPartVersió de l'editorial
https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/9783111111872-008/htmlVersió
info:eu-repo/semantics/acceptedVersionParaules clau / Matèries
Descripció
2nd, Revised and Extended Edition
Publicat a
Chemistry and Biochemistry of Food, Berlin, Boston: De Gruyter, 2024Drets d'accés
© 2024 Walter de Gruyter GmbH, Berlin/Boston
http://rightsstatements.org/vocab/CNE/1.0/
info:eu-repo/semantics/openAccess
http://rightsstatements.org/vocab/CNE/1.0/
info:eu-repo/semantics/openAccess