Mostrar el registro sencillo del ítem
Promoció de l'alimentació saludable i sostenible a l'Educació Primària
dc.contributor.author | García Almela, Neus | |
dc.contributor.other | Monferrer Sales, Lidón | |
dc.contributor.other | Universitat Jaume I. Departament d'Educació i Didàctiques Específiques | |
dc.date.accessioned | 2020-12-09T11:34:56Z | |
dc.date.available | 2020-12-09T11:34:56Z | |
dc.date.issued | 2020-06-12 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10234/190771 | |
dc.description | Treball Final de Grau en Mestre o Mestra d'Educació Primària. Codi: MP1040. Curs acadèmic: 2019/2020 | ca_CA |
dc.description.abstract | L’obesitat i els problemes cardiovasculars augmenten dia a dia en la població, i es demostra que l’alimentació saludable és una ferramenta essencial per a poder controlar aquestes malalties. Per una altra banda, hi ha evidencies de que el planeta podria deixar de ser com el coneixem avui en dia si no canviem totalment la nostra forma de vida cap a uns hàbits més respectuosos amb el medi ambient. Per tant, per a la salut individual, col·lectiva i de l’entorn, és necessari un canvi de mentalitat que ens ajude a cuidar-nos a nosaltres mateixa i al planeta. Aquests dos àmbits, veurem que estan molt relacionats entre ells, ja que si es cuida una alimentació baixa en ultraprocessats, reduirem la producció de plàstic que està comportant tants danys mediambientals, i viceversa, si cuidem més el nostre planeta consumint de proximitat i de temporada, podrem alimentar-nos d’una forma més saludable i nutritiva. Per tant, és necessària una intervenció que ajude a la població a portar una alimentació més saludable i transformar el seu consum al més sostenible possible. En aquest document es presenta una breu guia que ajudarà al professorat de l’Educació Primària a conèixer com pot ser una alimentació saludable i sostenible. A més d’obtenir els recursos necessaris per portar a les seues aules una educació integrada d’aquestes dues problemàtiques, que aportarà beneficis a l’alumnat i al seu voltant. | ca_CA |
dc.format.extent | 26 p. | ca_CA |
dc.format.mimetype | application/pdf | ca_CA |
dc.language.iso | cat | ca_CA |
dc.publisher | Universitat Jaume I | ca_CA |
dc.rights | Licencia CC-BY-SA | ca_CA |
dc.rights | Atribución-CompartirIgual 4.0 Internacional | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/ | * |
dc.subject | Grau en Mestre o Mestra d' Educació Primària | ca_CA |
dc.subject | Grado en Maestro o Maestra de Educación Primaria | ca_CA |
dc.subject | Bachelor's Degree in Primary Education | ca_CA |
dc.subject | Alimentació saludable | ca_CA |
dc.subject | sostenibilitat | ca_CA |
dc.subject | educació primària | ca_CA |
dc.subject | proposta didàctica | ca_CA |
dc.subject | aprenentatge per descobriment | ca_CA |
dc.title | Promoció de l'alimentació saludable i sostenible a l'Educació Primària | ca_CA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca_CA |
dc.educationLevel | Estudios de Grado | ca_CA |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/openAccess | ca_CA |
Ficheros en el ítem
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
-
Grau en Mestre o Mestra d'Educació Primaria [1453]
MP1040; MP1840