Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorMarzal Monfort, Anna
dc.contributor.otherRoselló Ripollés, Salvador
dc.contributor.otherUniversitat Jaume I. Departament de Ciències Agràries i del Medi Natural
dc.date.accessioned2019-09-25T09:15:53Z
dc.date.available2019-09-25T09:15:53Z
dc.date.issued2019-07
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10234/183932
dc.descriptionTreball Final de Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural. Codi: AG1042. Curs: 2018/2019ca_CA
dc.description.abstract. L’objecte d’aquest projecte és la transformació d’una parcel·la plantada actualment amb tarongers de la varietat Valencia Navel Lane Late amb un maneig de cultiu tradicional, a una plantació de mandarina de la varietat Tango amb un maneig de cultiu basat en la gestió integrada de plagues. L’objectiu d’aquests canvis és augmentar els beneficis que proporciona l’activitat actualment, al mateix temps que es redueix l’ús de productes fitosanitaris i herbicides, disminuint així la contaminació del sol i contribuint al seu maneig responsable i respectuós amb el medi ambient.ca_CA
dc.format.extent129 p.ca_CA
dc.format.mimetypeapplication/pdfca_CA
dc.language.isocatca_CA
dc.publisherUniversitat Jaume Ica_CA
dc.rightsAtribución-CompartirIgual 4.0 Internacional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/*
dc.subjectGrau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi ruralca_CA
dc.subjectGrado en Ingeniería Agroalimentaria y del Medio Ruralca_CA
dc.subjectBachelor's Degree in Agri-Food and Rural Engineeringca_CA
dc.titleTransformació d'una finca de taronja valencia navel lane late a mandarina tangoca_CA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca_CA
dc.educationLevelEstudios de Gradoca_CA
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_CA


Ficheros en el ítem

Thumbnail
Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Atribución-CompartirIgual 4.0 Internacional
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como: Atribución-CompartirIgual 4.0 Internacional