Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorSanchis Gil, María Jesús
dc.contributor.otherCapdevila Seder, Ana
dc.contributor.otherUniversitat Jaume I. Departament d'Educació i Didàctiques Específiques
dc.date.accessioned2019-01-14T11:27:12Z
dc.date.available2019-01-14T11:27:12Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10234/179665
dc.descriptionTreball Final de Grau en Mestre o Mestra d'Educació Infantil. Codi: MI1040. Curs acadèmic: 2017/2018ca_CA
dc.description.abstractQuan es parla de vida saludable, es relaciona directament l’alimentació i l’activitat física, deixant de banda la consciència alimentaria. El que pretenc amb aquest projecte és donar-li a la “consciència alimentaria” la importància que requereix per al procés de reducció de taxes d’obesitat infantil. En aquest projecte es recullen una sèrie d’activitats proposades per a l’etapa d’educació infantil. Les quals ajuden a promoure un estil de vida saludable, implicant tant a l’alumnat com a les famílies en el procés com a agents participatius del seu propi aprenentatge. El projecte és aplicable en qualsevol context escolar i es tracta de promocionar la salut de forma cooperativa entre l’escola i la família. L’objectiu principal d’aquest projecte és reduir la taxa d’obesitat infantil, potenciant l’alimentació saludable a partir de la consciència alimentaria. El recurs principal per a fer possible aquest projecte és la participació de les famílies, ja que des del primer moment cal establir una estreta relació entre l’escola i la família. El mètode per a aconseguir l’objectiu és a partir d’una sèrie d’activitats, les quals estan estructurades segons l’àrea de coneixement i la classe de participants.ca_CA
dc.description.abstractWhen we talk about healthy life, we directly relate it to eating habits and physical activities, taking apart the consciousness diet. The main idea of this project is to give the food awareness the importance that requires to reduce the childhood obesity rate. In this project, different activities has been gathered for the preschool stage, which help to promote a healthy lifestyle, implying pupils as well as their families to take an active part in this project. This plan is applicable in any school context because the goal is to promote healthy lifestyles between school and families. The main objective of this project is to reduce childhood obesity rates, boosting the food awareness starting at the consciousness diet. The main resource to make this project possible is the family involvement in it, because from the first moment it is necessary to establish a close bond between families and school.The method used to achieve all this objectives is based on a series of activities, which are structures according to knowledge area and the type of participants.ca_CA
dc.format.extent28 p.ca_CA
dc.format.mimetypeapplication/pdfca_CA
dc.language.isocatca_CA
dc.publisherUniversitat Jaume Ica_CA
dc.rights.urihttp://rightsstatements.org/vocab/CNE/1.0/*
dc.subjectGrau en Mestre o Mestra d'Educació Infantilca_CA
dc.subjectGrado en Maestro o Maestra de Educación Infantilca_CA
dc.subjectBachelor's Degree in Preschool Educationca_CA
dc.subjectAlimentació saludableca_CA
dc.subjectConsciència alimentàriaca_CA
dc.subjectFamíliaca_CA
dc.subjectObesitatca_CA
dc.subjectHealthy lifestyleca_CA
dc.subjectfood awarenessca_CA
dc.subjectFamilyca_CA
dc.subjectObesityca_CA
dc.titleLa consciència alimentària per a previndre l’obesitat a l’educació infantilca_CA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca_CA
dc.educationLevelEstudios de Gradoca_CA
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/restrictedAccessca_CA


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem