ListarHistoria Agraria número 73 (diciembre 2017) por tema "N53"
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Collective organisation of knowledge in the early phase of the Dutch-Friesian dairy industry (c. 1880-1914)
Sociedad Española de Historia Agraria (SEHA) (2017-12)During the last quarter of the nineteenth century, science and technology opened up new avenues for dairy farmers. Improved techniques for measuring the percentage of fat content in milk and new mechanical production ... -
Prácticas colectivas y gestión de los espacios agrarios en la Alta Edad Media: una perspectiva comparada desde Irlanda y el noroeste de la península Ibérica
Sociedad Española de Historia Agraria (SEHA) (2017-12)El objetivo de este artículo es analizar de qué manera el estudio de las prácticas colectivas de gestión de los espacios agrarios en la Alta Edad Media puede permitirnos revisar críticamente la historiografía sobre las ... -
The long genealogy of quality in the British drinking-milk sector
Sociedad Española de Historia Agraria (SEHA) (2017-12)Throughout most of the last 150 years milk in Britain has been an example of modernity in food production. It became a mass-produced, industrial product, with high volume, rapid tur nover, but limited choice. To modify ...