Mostrar el registro sencillo del ítem
Destil·leries Cerveró: la construcció d’una identitat corporativa i d’una estratègia de comunicación
dc.contributor | López Font, Lorena | |
dc.contributor.author | Silla Ferrís, Teresa | |
dc.contributor.other | Universitat Jaume I. Departament de Ciències de la Comunicació | |
dc.date.accessioned | 2016-10-17T10:41:19Z | |
dc.date.available | 2016-10-17T10:41:19Z | |
dc.date.issued | 2016-07-04 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10234/163624 | |
dc.description | Treball final de Grau en Publicitat i Relacions Públiques. Codi: PU0932. Curs acadèmic 2015-2016 | ca_CA |
dc.description.abstract | Destil·leries Cerveró és una empresa familiar dedicada a la producció de begudes alcohòliques en Cullera (València). Quatre generacions d’història, constants, amb la fabricació fins a l’actualitat de l’anís sec, el seu producte estrela. Des de 1935, han sabut adaptar-se als temps més roïns, sense canviar mai el mètode de destil·lació artesanal i conservant el sentit de l’humor que tant els caracteritza. Cerveró, s’ha posicionat a la ment dels consumidors com la beguda més valenciana, una marca competitiva que hauria d’estar acompanyada d’una identitat forta que es troba absent. Per tant, l’objectiu del nostre treball és conèixer la nostra identitat, elaborant un document d’identitat corporativa, per a saber qui som, per tal d’aconseguir projectar una imatge positiva de la marca, no deixant-la a l’atzar i controlant-la en tot moment. D’altra banda, una vegada diagnosticada la situació i l’ADN de l’empresa ens centrarem a llençar principalment una estratègia que puga millorar la imatge i la reputació de la marca, l’essència d’aquestes accions serà el mitjà online on de forma econòmica, gràcies a les xarxes socials, es pot elaborar un pla de comunicació per a una empresa amb pocs recursos que aplegue a molta gent d’una forma senzilla i amb un missatge clar que transmeta sempre els nostres valors. | ca_CA |
dc.format.extent | 106 p. | ca_CA |
dc.format.mimetype | application/pdf | ca_CA |
dc.language.iso | cat | ca_CA |
dc.publisher | Universitat Jaume I | ca_CA |
dc.rights.uri | http://rightsstatements.org/vocab/CNE/1.0/ | * |
dc.subject | Grau en Publicitat i Relacions Públiques | ca_CA |
dc.subject | Grado en Publicidad y Relaciones Públicas | ca_CA |
dc.subject | Bachelor's Degree in Advertising and Public Relations | ca_CA |
dc.subject | Identitat | ca_CA |
dc.subject | Reputació | ca_CA |
dc.subject | Tradició | ca_CA |
dc.subject | Begudes alcohòliques | ca_CA |
dc.subject | Anís sec | ca_CA |
dc.subject | Cerveró | ca_CA |
dc.title | Destil·leries Cerveró: la construcció d’una identitat corporativa i d’una estratègia de comunicación | ca_CA |
dc.title.alternative | Destil·leries Cerveró: building a corporate identity and a communication strategy | ca_CA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | ca_CA |
dc.educationLevel | Estudios de Grado | ca_CA |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/restrictedAccess | ca_CA |
Ficheros en el ítem
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
-
Grau en Publicitat i Relacions Públiques [613]
PU0932