CULTURA, LENGUAJE Y REPRESENTACIÓN

Cultura, Lenguaje y Representación / Culture, Language and Representation (CLR) és una publicació científica i acadèmica dedicada a la recerca en l'àrea d'Estudis Lingüístics. Aborda aspectes rellevants de la representació lingüística de la cultura en les seves diferents manifestacions en llengües diverses, amb especial èmfasi en els enfocaments innovadors.

 

Cultura, Lenguaje y Representación / Culture, Language and Representation (CLR) es una publicación de carácter científico-académico dedicada a la investigación en el área de los Estudios Lingüísticos. Aborda aspectos relevantes de la representación lingüística de la cultura en sus diferentes manifestaciones en las lenguas, con un especial énfasis en enfoques innovadores.

 

Culture, Language and Representation (CLR) is a scientific-academic publication dedicated to research in the area of Linguistic and Literary Studies. It addresses relevant aspects of the linguistic representation of culture in its different manifestations in diverse languages, with a special emphasis on innovative approaches.

 

Entitat responsable: Universitat Jaume I. Departament de Filologia i Cultures Europees i Departament d'Estudis Anglesos : web de la revista