Sobirania Alimentària
Visualitza/
Metadades
Mostra el registre complet de l'elementcomunitat-uji-handle:10234/10
comunitat-uji-handle2:10234/158177
comunitat-uji-handle3:10234/159025
comunitat-uji-handle4:10234/176296
REVISTESMetadades
Títol
Sobirania AlimentàriaAutoria
Data de publicació
2018Editor
Universitat Jaume I. Servei d'Activitats Socioculturals (SASC); Seminari Permanent d'Aprenentatge en Participació Comunitària 'Garbell'ISSN
2386-5458Tipus de document
info:eu-repo/semantics/articleVersió de l'editorial
http://www.e-revistes.uji.es/index.php/kult-ur/article/view/3473Resum
En aquest número de kult-ur volem obrir una nestra a una veu popular, tangible i que resona ja a molts indrets del nostre planeta. Es tracta del consum conscient, de la producció conscient i de recuperar velles i ... [+]
En aquest número de kult-ur volem obrir una nestra a una veu popular, tangible i que resona ja a molts indrets del nostre planeta. Es tracta del consum conscient, de la producció conscient i de recuperar velles i potser també noves formes de relacionar-nos com a consumidors, productors i veins de les urbes de totes les mides, les de milions d’habitants i les de dues persones. Obrim un espai per a conèixer un poc, i de primera mà, el que comporta la Sobirania Alimentària amb una entrevista a Franscico Mata Rabasa, metge i membre i col·laborador de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià. [-]
En este número de kult-ur queremos abrir una ventana a una voz popular, tangible y que resuena ya en muchos lugares de nuestro planeta. Se trata del consumo consciente, de la producción cons- ciente y de recuperar ... [+]
En este número de kult-ur queremos abrir una ventana a una voz popular, tangible y que resuena ya en muchos lugares de nuestro planeta. Se trata del consumo consciente, de la producción cons- ciente y de recuperar viejas y quizás también nuevas formas de rela- cionarnos como consumidores, productores y vecinos de las urbes de todos los tamaños, las de millones de habitantes y las de dos personas. Abrimos un espacio para conocer un poco, y de primera mano, lo que conlleva la Soberanía Alimentaria con una entrevista a Franscico Mata Rabasa, médico y miembro y colaborador de la Plataforma per la Sobirania alimentària del País Valencia. [-]
Publicat a
kult-ur: revista interdisciplinària sobre la cultura de la ciutat, 2018, vol. 5, no 9Drets d'accés
info:eu-repo/semantics/openAccess
Apareix a les col.leccions
- kult-ur_2018_v.5_n.9 [11]
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: