Efecte de l’especialització alimentícia de l’aranya roja, “Tetranychus urticae”, en el seu desenvolupament sobre cítrics amb diferent resposta de defensa
Ver/ Abrir
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítemcomunitat-uji-handle:10234/158176
comunitat-uji-handle2:10234/71324
comunitat-uji-handle3:10234/127606
comunitat-uji-handle4:
TFG-TFMEste recurso está restringido
Metadatos
Título
Efecte de l’especialització alimentícia de l’aranya roja, “Tetranychus urticae”, en el seu desenvolupament sobre cítrics amb diferent resposta de defensaAutoría
Tutor/Supervisor
Jaques Miret, Josep Anton; Agut Capdevila, BlasTutor/Supervisor; Universidad.Departamento
Universitat Jaume I. Departament de Ciències Agràries i del Medi NaturalFecha de publicación
2014-10-02Editor
Universitat Jaume IPalabras clave / Materias
Descripción
Treball final de Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural. Codi: AG1042. Curs acadèmic 2013-2014
Tipo de documento
info:eu-repo/semantics/bachelorThesisDerechos de acceso
http://rightsstatements.org/vocab/CNE/1.0/
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess