Data d'emissió: 31-3-1979Contingut:

- «Brancal sonor»: «Gaiata sindical», de Josep Garcia Gómez, per la Banda Municipal de Castelló.

- Homenatge al compositor Josep Garcia Gómez al Teatre Principal, el 24-3-1979: elegia «Al mestre Josep Garcia» de Miquel Peris. Interpretació de les obres pianístiques «Dansa espanyola», «Nostàlgia», «Nocturn en Quinta Betània» i «Aires de la Plana», de Garcia Gómez, per Josep Garcia Guinot.

- Tres opinions sobre el Congrés magdalener, on no han assistit els presidents de gaiates i els Cavallers de la Conquesta: Eduard Mas, prohom dels Cavallers; Felip Edo, president de la gaiata 3; Francesc Jóvena, president de la gaiata 10.

- «Teatre castellonenc»: continuació de l’acte III de la comèdia Del mateix raval, de Barberà i Ceprià, versió radiofònica a càrrec de la companyia de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta, dirigida per Joan Prades.

- Interpretació del pasdoble «Rotllo i Canya» en l’homenatge a Josep Garcia, per la Banda Municipal de Castelló i la Coral Polifònica Castellonenca, dirigits per Joan Garcés Queral.


Ministerio Este proyecto ha recibido una ayuda de la Dirección General del Libro, Archivos y Bibliotecas del Ministerio de Cultura.
DSpace
Metadatos sujetos a :Public Domain | Información y consultas:biblioteca@uji.es | Centro de seguridad y privacidad | Nota legal
Universitat Jaume I - Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, España - Tel.: +34 964 72 87 61 Fax: +34 964 72 87 78