Mostrar el registro sencillo del ítem
Obstacles i facilitadors organitzacionals: Elaboració d’un qüestionari per a empleats del sector turístic de Nicaragua
dc.contributor.author | Burriel Calvet, Joan Raül | |
dc.contributor.author | Arnanz, Mar | |
dc.contributor.author | Grau, Rosa | |
dc.date.accessioned | 2014-01-08T16:33:32Z | |
dc.date.available | 2014-01-08T16:33:32Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10234/79657 | |
dc.description | Vuitenes Jornades de Foment de la Investigació de la FCHS (Any 2002-2003) | ca_CA |
dc.description.abstract | Amb aquest treball pretenem mesurar la presencia dels principals facilitadors i obstacles organitzacionals amb els que es troben els empleats del sector turístic de Nicaragua, per a la qual cosa s’elaborarà un qüestionari. Els obstacles organitzacionals es defineixen com aquells factors tangibles de l’ambient de treball que afecten a les emocions en el treball i tenen la capacitat de restringir l’actuació laboral (Brown i Mitchell, 1993: 726; Grau, Agut, Burriel i Salanova, 2001; Grau, Salanova, Agut i Burriel, 2001). La majoria d’aquests obstacles inclouen avaries o limitacions de la tecnologia, altres es basen en les interaccions amb els companys. En general, la investigació mostra que quan es presenten aquests obstacles (tècnics o socials) en l’ambient de treball, es produeix un efecte negatiu sobre les emocions en el treball i l’actuació laboral dels treballadors (Brown i Mitchell, 1993: 746; Grau, Agut, Burriel i Salanova, 2001; Grau, Salanova, Agut i Burriel, 2001). Al contrari, els facilitadors son aquells factors de l’ambient de treball que contribueixen a l’eliminació o reducció dels obstacles. Els obstacles i els facilitadors es van mesurar mitjançant una adaptació del Mètode d’Incidents Crítics (Flanagan, 1954 en Grau, Salanova, Agut i Burriel, 2001). El procediment va consistir en realitzar entrevistes semiestructurades a 30 empleats de contacte amb els clients d’hotels i restaurants de Nicaragua. Es va demanar als empleats que informaren dels principals obstacles i facilitadors presents en el seu ambient de treball. Per acord entre jutges es van analitzar les respostes dels empleats mitjançant un anàlisi de contingut, i agrupant-les a continuació en items referits a obstacles i facilitadors. Com a resultat es va obtindre una escala d’obstacles composada per 24 items i una altra escala de facilitadors amb 13 items. Aquesta investigació es va dur a terme en el marc del Projecte de Desenvolupament Turístic Integrat per a la Regió Nord de Nicaragua (Estelí - Nueva Segovia), (López, Arnanz i Burriel 2003). | ca_CA |
dc.format.extent | 11 p. | ca_CA |
dc.format.mimetype | application/pdf | ca_CA |
dc.language.iso | cat | ca_CA |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/ | * |
dc.subject | Pósters | ca_CA |
dc.subject | Humanitats | ca_CA |
dc.subject | Publicitat i Relacions Públiques | ca_CA |
dc.subject | Psicologia | ca_CA |
dc.subject | Psicopedagogia | ca_CA |
dc.subject | Psychology | ca_CA |
dc.subject | English philology | ca_CA |
dc.title | Obstacles i facilitadors organitzacionals: Elaboració d’un qüestionari per a empleats del sector turístic de Nicaragua | ca_CA |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca_CA |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/openAccess | ca_CA |