Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorBurriel Calvet, Joan Raül
dc.contributor.authorArnanz, Mar
dc.contributor.authorGrau, Rosa
dc.date.accessioned2014-01-08T16:33:32Z
dc.date.available2014-01-08T16:33:32Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10234/79657
dc.descriptionVuitenes Jornades de Foment de la Investigació de la FCHS (Any 2002-2003)ca_CA
dc.description.abstractAmb aquest treball pretenem mesurar la presencia dels principals facilitadors i obstacles organitzacionals amb els que es troben els empleats del sector turístic de Nicaragua, per a la qual cosa s’elaborarà un qüestionari. Els obstacles organitzacionals es defineixen com aquells factors tangibles de l’ambient de treball que afecten a les emocions en el treball i tenen la capacitat de restringir l’actuació laboral (Brown i Mitchell, 1993: 726; Grau, Agut, Burriel i Salanova, 2001; Grau, Salanova, Agut i Burriel, 2001). La majoria d’aquests obstacles inclouen avaries o limitacions de la tecnologia, altres es basen en les interaccions amb els companys. En general, la investigació mostra que quan es presenten aquests obstacles (tècnics o socials) en l’ambient de treball, es produeix un efecte negatiu sobre les emocions en el treball i l’actuació laboral dels treballadors (Brown i Mitchell, 1993: 746; Grau, Agut, Burriel i Salanova, 2001; Grau, Salanova, Agut i Burriel, 2001). Al contrari, els facilitadors son aquells factors de l’ambient de treball que contribueixen a l’eliminació o reducció dels obstacles. Els obstacles i els facilitadors es van mesurar mitjançant una adaptació del Mètode d’Incidents Crítics (Flanagan, 1954 en Grau, Salanova, Agut i Burriel, 2001). El procediment va consistir en realitzar entrevistes semiestructurades a 30 empleats de contacte amb els clients d’hotels i restaurants de Nicaragua. Es va demanar als empleats que informaren dels principals obstacles i facilitadors presents en el seu ambient de treball. Per acord entre jutges es van analitzar les respostes dels empleats mitjançant un anàlisi de contingut, i agrupant-les a continuació en items referits a obstacles i facilitadors. Com a resultat es va obtindre una escala d’obstacles composada per 24 items i una altra escala de facilitadors amb 13 items. Aquesta investigació es va dur a terme en el marc del Projecte de Desenvolupament Turístic Integrat per a la Regió Nord de Nicaragua (Estelí - Nueva Segovia), (López, Arnanz i Burriel 2003).ca_CA
dc.format.extent11 p.ca_CA
dc.format.mimetypeapplication/pdfca_CA
dc.language.isocatca_CA
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/*
dc.subjectPóstersca_CA
dc.subjectHumanitatsca_CA
dc.subjectPublicitat i Relacions Públiquesca_CA
dc.subjectPsicologiaca_CA
dc.subjectPsicopedagogiaca_CA
dc.subjectPsychologyca_CA
dc.subjectEnglish philologyca_CA
dc.titleObstacles i facilitadors organitzacionals: Elaboració d’un qüestionari per a empleats del sector turístic de Nicaraguaca_CA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca_CA
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_CA


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/