Data d'emissió: 30/10/1971Contingut:

- Anunci de la nova seció «Historia y anecdotario del Teatro Principal» (sona la careta de presentació). Anunci d’una nova sintonia per al programa, obra del mestre Gargori.

- Fèlix Estop interpreta la cançó “Xicoteta”.

- «Templete de Ribalta»: pasdoble Enrique Ortiz, del mestre Gargori, interpretat per la Banda de la Creu Roja de Castelló.

- «Punts de vista»»: “La llengua com a expressió de la cultura del País Valencià. Capítol 1”.

- «Vivències, notícies… i el caliu de la nostra “Festa Plena”»: entrevista a Eduard Mas, president del sector num. 1.

- Entrevista a Grup Infantil de danses d’Educació i Descans.

- «Teatre valencià»: continuació de Fes el favor de morir-te, comèdia de Ricard Blasco Romero, interpretada grup de teatre de la Casa Regional de València a Barcelona.

- «Poesia en otoño»: recitació d’un poema de Rafael Català Lloret, per Consol Aguilar.

- «Vesprades líriques»: el baríton Carlos Miguel Pascual, acompanyat per l'orquestra d’Alexandre Garcia, interpreta «Canción de la espada» de la sarsuela El huesped del sevillano de Jacinto Guererro.


Ministerio Aquest projecte ha rebut una ajuda de la Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques del Ministeri de Cultura.
DSpace
Metadades subjectes a :Public Domain | Informació i consultes:biblioteca@uji.es | Centre de seguretat i privacitat | Nota legal
Universitat Jaume I - Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya - Tel.: +34 964 72 87 61 Fax: +34 964 72 87 78