(Castelló de la Plana, 13 febrer 1908 - 9 agost 1979)

Va ser polític, Llicenciat en Filosofia i Lletres en la branca d'Història en la Universitat de València. Treballava com a professor en l'institut de Écija i posteriorment, va tornar a Castelló. A l'octubre de 1955 va fundar la revista Penyagolosa. Cronista de la província, conservador del Museu de Belles arts i arxiver de la Diputació provincial de Castelló. També va dirigir el Butlletí de la Societat Castellonenca de Cultura. Des d'octubre de 1969 fins a abril de 1967 va ocupar l'alcaldia de Castelló, període en el qual també va exercir de procurador en Cortes.

És autor de centenars d'escrits, textos de les seues conferències, acotacions, recessions i pròlegs que mai signava. Si que es va declarar com a autor del Llibre de coses notables de la Vila de Castelló , al qual va dedicar molts anys de treball.


Ministerio Este proyecto ha recibido una ayuda de la Dirección General del Libro, Archivos y Bibliotecas del Ministerio de Cultura.
DSpace
Metadatos sujetos a :Public Domain | Información y consultas:biblioteca@uji.es | Centro de seguridad y privacidad | Nota legal
Universitat Jaume I - Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, España - Tel.: +34 964 72 87 61 Fax: +34 964 72 87 78