Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorBautista i García, Joan Damià
dc.date.accessioned2012-05-31T11:33:52Z
dc.date.available2012-05-31T11:33:52Z
dc.date.issued2009
dc.identifierhttp://www.raco.cat/index.php/Millars/article/view/225003
dc.identifier.citationMillars: espai i història; Vol.: 32
dc.identifier.issn1132-9823
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10234/40391
dc.description.abstractUn dels problemes amb els quals ens trobem els historiadors i historiadores de l’art que treballem a les comarques del nord del País Valencià és la presència d’un gran nombre d’obres pictòriques que no han trobat encara la seua autoria i, en menor mesura, d’alguns pintors que no tenen encara obres atribuïdes amb certesa. Això és degut, entre altres causes, a que la mateixa història de l’art és una disciplina recent entre nosaltres, que fa ara trenta anys que ha començat a exercir-se de manera racional i científica. L’autor té una línia d’investigació encetada des de fa anys en aquesta línia d’anar aproximant obres a pintors, seguint el mètode morelià i a ella pertany el present article. S’estudien produccions atribuïbles a Vicent Gosçalvo, Gregori Bausà, J. J. Espinosa, Vicent Victòria, Sunyer i Lluis A. Planes.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocat
dc.publisherUniversitat Jaume I. Departament d’Història, Geografia i Art
dc.rightsL'accés als articles a text complet inclosos a RACO és gratuït, però els actes de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial estan subjectes a les condicions d'ús de cada revista i poden requerir el consentiment exprés i escrit dels autors i/o institucions editores.
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/*
dc.subjectHistory
dc.subjectGeography
dc.subject.otherCastelló (Comunitat Valenciana) -- Geografia -- Revistes
dc.subject.otherCastelló (Comunitat Valenciana) -- Història -- Revistes
dc.titleSobre algunes pintures dels segles XVII i XVIII
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.identifier.doihttp://dx.doi.org/10.6035/Millars
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Ficheros en el ítem

FicherosTamañoFormatoVer

No hay ficheros asociados a este ítem.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

L'accés als articles a text complet inclosos a RACO és gratuït, però els actes de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial estan subjectes a les condicions d'ús de cada revista i poden requerir el consentiment exprés i escrit dels autors i/o institucions editores.
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como: L'accés als articles a text complet inclosos a RACO és gratuït, però els actes de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial estan subjectes a les condicions d'ús de cada revista i poden requerir el consentiment exprés i escrit dels autors i/o institucions editores.