Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorGonzález Devís, Raül
dc.date.accessioned2012-05-31T11:33:49Z
dc.date.available2012-05-31T11:33:49Z
dc.date.issued2008
dc.identifierhttp://www.raco.cat/index.php/Millars/article/view/169289
dc.identifier.citationMillars: espai i història; Vol.: 31
dc.identifier.issn1132-9823
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10234/40377
dc.description.abstractL’article presenta el fonamental i divers paper exercit pels delegats governatius de la dictadura de Primo de Rivera. Aquesta figura de nova creació, veritable emblema de l’autoritarisme primorriverista, serà l’agent utilitzat pel règim per garantir el control i la fiscalització de la vida municipal i per efectuar una tasca propagandística i nacionalitzadora. L’escàs èxit marcarà el declivi d’uns delegats indispensables per poder entendre tant la penetració del règim a nivell local com les peculiaritats polítiques de les comarques castellonenques.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocat
dc.publisherUniversitat Jaume I. Departament d’Història, Geografia i Art
dc.rightsL'accés als articles a text complet inclosos a RACO és gratuït, però els actes de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial estan subjectes a les condicions d'ús de cada revista i poden requerir el consentiment exprés i escrit dels autors i/o institucions editores.
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/*
dc.subjectHistory
dc.subjectGeography
dc.subject.otherCastelló (Comunitat Valenciana) -- Geografia -- Revistes
dc.subject.otherCastelló (Comunitat Valenciana) -- Història -- Revistes
dc.titleAutorisme, nacionalització i control durant la dictadura de Primo de Rivera: els delegats governatius a les comarques de Castelló
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.identifier.doihttp://dx.doi.org/10.6035/Millars
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Ficheros en el ítem

FicherosTamañoFormatoVer

No hay ficheros asociados a este ítem.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

L'accés als articles a text complet inclosos a RACO és gratuït, però els actes de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial estan subjectes a les condicions d'ús de cada revista i poden requerir el consentiment exprés i escrit dels autors i/o institucions editores.
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como: L'accés als articles a text complet inclosos a RACO és gratuït, però els actes de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial estan subjectes a les condicions d'ús de cada revista i poden requerir el consentiment exprés i escrit dels autors i/o institucions editores.