Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorGalante, Miriam
dc.date.accessioned2012-05-31T11:33:47Z
dc.date.available2012-05-31T11:33:47Z
dc.date.issued2007
dc.identifierhttp://www.raco.cat/index.php/Millars/article/view/169238
dc.identifier.citationMillars: espai i història; Vol.: 30
dc.identifier.issn1132-9823
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10234/40368
dc.description.abstractAquest article recompossa la formació del pensament polític conservador en Mèxic des de la Independència fins a la promulgació de Las Siete Leyes. Mostra com el projecte conservador de creació nacional es va definir en el si del llenguatge lliberal, encara que contava amb particularitats pròpies. Va adscriure la soberania a la seva peculiar comprensió de la nació (unívoca, uniforme, trascendent) i la seva concepció de la representació primava la idea de “govern eficaç”. Després dels succesos ocurrits entre 1828 i 1830, especialment la revolta del Parián, va reforçar el seu discurs al voltant dels principis de seguretat, ordre i autoritat, des dels que es va justificar una acció política orientada principalment a la defensa de la legalitat, la prosperitat econòmica i la restricció del cos polític.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isospa
dc.publisherUniversitat Jaume I. Departament d’Història, Geografia i Art
dc.rightsL'accés als articles a text complet inclosos a RACO és gratuït, però els actes de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial estan subjectes a les condicions d'ús de cada revista i poden requerir el consentiment exprés i escrit dels autors i/o institucions editores.
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/*
dc.subjectHistory
dc.subjectGeography
dc.subject.otherCastelló (Comunitat Valenciana) -- Geografia -- Revistes
dc.subject.otherCastelló (Comunitat Valenciana) -- Història -- Revistes
dc.titleEl temor a las multitudes. La senda conservadora del liberalismo mexicano, 1821-1834
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.identifier.doihttp://dx.doi.org/10.6035/Millars
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Ficheros en el ítem

FicherosTamañoFormatoVer

No hay ficheros asociados a este ítem.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

L'accés als articles a text complet inclosos a RACO és gratuït, però els actes de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial estan subjectes a les condicions d'ús de cada revista i poden requerir el consentiment exprés i escrit dels autors i/o institucions editores.
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como: L'accés als articles a text complet inclosos a RACO és gratuït, però els actes de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial estan subjectes a les condicions d'ús de cada revista i poden requerir el consentiment exprés i escrit dels autors i/o institucions editores.