Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorQuereda Sala, José
dc.contributor.authorRuescas Orient, Ana Belén
dc.contributor.authorMontón Chiva, Enrique
dc.contributor.authorEscrig Barberá, José
dc.contributor.authorMoyá Cantavella, Belén
dc.date.accessioned2012-05-31T11:33:37Z
dc.date.available2012-05-31T11:33:37Z
dc.date.issued2004
dc.identifierhttp://www.raco.cat/index.php/Millars/article/view/130864
dc.identifier.citationMillars: espai i història; Vol.: 27
dc.identifier.issn1132-9823
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10234/40325
dc.description.abstractLa previsió de la boira és de gran importància per la prevenció d’accidents en mitjants de transport causats per la manca de visibilitat. Conèixer les condicions mateorològiques que porten a l’aparició de la boira, tal com estudiar el seu desenvolupament, és fonamental per millorar l’entendiment del fenòmen. L’utilizatció de les observacions de les estacions meteorològiques in situ completa amb l’aportació de les dades provinents dels sensors ubicats en plataformes espacials. Això facilita la comprensió del procés de manera global: des de l’aparació fins a la dissipació. En el present treball s’estudia l’evolució de la persistent boira que va tenir lloc els primers deu dies de febrer de 2004 a la conca occidental del Mediterrani, amd dades proporcionades pels observatoris in situ completats amb les observacions del satèl•lit NOAA, sensor AVHRR.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isospa
dc.publisherUniversitat Jaume I. Departament d’Història, Geografia i Art
dc.rightsL'accés als articles a text complet inclosos a RACO és gratuït, però els actes de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial estan subjectes a les condicions d'ús de cada revista i poden requerir el consentiment exprés i escrit dels autors i/o institucions editores.
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/*
dc.subjectHistory
dc.subjectGeography
dc.subject.otherCastelló (Comunitat Valenciana) -- Geografia -- Revistes
dc.subject.otherCastelló (Comunitat Valenciana) -- Història -- Revistes
dc.titleAportación al estudio de las nieblas en la cuenca occidental del Mediterráneo mediante observaciones in situ e imágenes de satélite
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.identifier.doihttp://dx.doi.org/10.6035/Millars
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion


Ficheros en el ítem

FicherosTamañoFormatoVer

No hay ficheros asociados a este ítem.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

L'accés als articles a text complet inclosos a RACO és gratuït, però els actes de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial estan subjectes a les condicions d'ús de cada revista i poden requerir el consentiment exprés i escrit dels autors i/o institucions editores.
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como: L'accés als articles a text complet inclosos a RACO és gratuït, però els actes de reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial estan subjectes a les condicions d'ús de cada revista i poden requerir el consentiment exprés i escrit dels autors i/o institucions editores.