Data d'emissió: 08/01/1972Contingut:

- Danza Mora, obra per a guitarra de F. Tàrrega. Nadala cantada per socis de Casa València a Barcelona.

- «Micrófono madalenero»: agraïment als col·laboradors del festival magdalener del dia de Reis. Presentació de la gaiata 6.

- “Operación sobre” (impressió de propaganda de les pròximes festes de la Magdalena en sobres de correu). Notícia de la participació del Grup de Danses i Rondalla de la Secció Femenina de Castelló en proclamació gaiatera de Casa València a Barcelona. Presència de cartells anunciadors de la Magdalena. Presentació de Reina i dames a l’Ajuntament.

-«Historia y anecdotario del Teatro Principal»: homenatge al músic castellonenc Tomàs Viciano (última part de l’enregistrament de l’acte, amb paraules d’Antonio Gascó Sidro)

-De Lledó a la Magdalena, pasdoble de Gargori, interpretat per la Banda de la Creu Roja (“un estreno musical”)


Ministerio Este proyecto ha recibido una ayuda de la Dirección General del Libro, Archivos y Bibliotecas del Ministerio de Cultura.
DSpace
Metadatos sujetos a :Public Domain | Información y consultas:biblioteca@uji.es | Centro de seguridad y privacidad | Nota legal
Universitat Jaume I - Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, España - Tel.: +34 964 72 87 61 Fax: +34 964 72 87 78