Data d'emissió: 27/05/1978Contingut:

- «Brancal»: «Sobre Bernat Artola», de Ferran Olucha, llegit per Josep Miquel Francés Camús. Sobre els «desubstanciats» Corpus dels últims anys a Castelló. Recitació del poema «Moros i cristians», de Bernat Artola. «Perfil biogràfic de Bernat Artola», per Manuel Rozalén Sales. Audició de «El metge i el menescal», amb lletra d’Artola i música de Josep Godes, per la rondalla Els Llauradors. «Homenatge a Bernat Artola», selecció poètica per part de Miquel Peris Segarra. Elegies (1928): «Quarta» i «Setena». Terra (1935): «Pols» i «Figuera». Llàntia Viva (1947): «Serenor» i «Mira'm i no em toques, amor». Olivera i llorer: «Plany per la mort de Falla» i «La mort i la donzella».

- Audició de la cançó «La gossera» d’Artola i Godes, per part de la rondalla Els Llauradors. Audició de «La poruga» dels mateixos autors.

Envíos recientes

Más


Ministerio Este proyecto ha recibido una ayuda de la Dirección General del Libro, Archivos y Bibliotecas del Ministerio de Cultura.
DSpace
Metadatos sujetos a :Public Domain | Información y consultas:biblioteca@uji.es | Política general de seguridad de la información | Nota legal
Universitat Jaume I - Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, España - Tel.: +34 964 72 87 61 Fax: +34 964 72 87 78