Data d'emissió: 27/05/1978Contingut:

- «Brancal»: «Sobre Bernat Artola», de Ferran Olucha, llegit per Josep Miquel Francés Camús. Sobre els «desubstanciats» Corpus dels últims anys a Castelló. Recitació del poema «Moros i cristians», de Bernat Artola. «Perfil biogràfic de Bernat Artola», per Manuel Rozalén Sales. Audició de «El metge i el menescal», amb lletra d’Artola i música de Josep Godes, per la rondalla Els Llauradors. «Homenatge a Bernat Artola», selecció poètica per part de Miquel Peris Segarra. Elegies (1928): «Quarta» i «Setena». Terra (1935): «Pols» i «Figuera». Llàntia Viva (1947): «Serenor» i «Mira'm i no em toques, amor». Olivera i llorer: «Plany per la mort de Falla» i «La mort i la donzella».

- Audició de la cançó «La gossera» d’Artola i Godes, per part de la rondalla Els Llauradors. Audició de «La poruga» dels mateixos autors.


Ministerio Este proyecto ha recibido una ayuda de la Dirección General del Libro, Archivos y Bibliotecas del Ministerio de Cultura.
DSpace
Metadatos sujetos a :Public Domain | Información y consultas:biblioteca@uji.es | Centro de seguridad y privacidad | Nota legal
Universitat Jaume I - Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, España - Tel.: +34 964 72 87 61 Fax: +34 964 72 87 78