Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a facilitar la navegació als usuaris i oferir-los una millor experiència i servei. Si continueu navegant, entenem que accepteu la política de galetes de la Universitat Jaume I.  Més informació
Tancar

Repositori Universitat Jaume I

    • valencià
    • español
    • english
  • valencià 
    • valencià
    • español
    • english
  • Connexió
Visualitza element 
  •   Inici de DSpace
  • UJI: Trabajos académicos
  • TFG: Treballs de Final de Grau
  • Grau en Medicina
  • Visualitza element
  •   Inici de DSpace
  • UJI: Trabajos académicos
  • TFG: Treballs de Final de Grau
  • Grau en Medicina
  • Visualitza element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Adherencia a la dieta mediterránea en una población de jóvenes adultos

Thumbnail
Visualitza/
TFG_2017_SanvictorBeneito_Berta.pdf (905.1Kb)
Impacte
Google Scholar Scholar | Altres documents de l'autor: Sanvíctor Beneito, BertaMicrosoft Academico
Compartir
Mostra METS | MarcXML
Exportar a
Exportar a Mendeley
Metadades
Mostra el registre complet de l'element

comunitat-uji-handle:10234/158176

comunitat-uji-handle2:10234/71324

comunitat-uji-handle3:10234/167590

TFG-TFM

Aquest recurs és restringit

Metadades

Títol
Adherencia a la dieta mediterránea en una población de jóvenes adultos
Autor (s)
Sanvíctor Beneito, Berta
Tutor/Supervisor; Universitat.Departament
Valls Bellés, Victoria; Universitat Jaume I. Unitat Predepartamental de Medicina
Data de publicació
2017-06-15
URI
http://hdl.handle.net/10234/169841
Editor
Universitat Jaume I
Resum
The Mediterranean Diet, it’s characterized by a daily consumption of fresh and seasonal vegetables and fruits, cereals, nuts, and lacteal derivatives, as well as a moderating consumption of white meat, fish and eggs. ... [+]
The Mediterranean Diet, it’s characterized by a daily consumption of fresh and seasonal vegetables and fruits, cereals, nuts, and lacteal derivatives, as well as a moderating consumption of white meat, fish and eggs. In spite of all the benefits of the DM, we are observing a progressive abandonment of this way of life. This study tries to demonstrate it and it observes as our subjects (young adults between 18-35 years) consume a type of food removed from the dietetic recommended bosses. The total levels of energy are below than the recommendations, nevertheless, exists a significant deficit in the consumption of carbohydrates (for a low consumption of fruits and vegetables), and it exists also a significantly increase in the consumption of proteins (for an excess in the consumption of meat). Our subjects consume a correct level of total fatty acids, but too rich in the consumption of saturated fats. This way, this low adherence to the DM, has unfavorable consequences for our health: the increase of the obesity and of the cardiovascular diseases is a consequence of the wrong distribution of the macronutrients, of the increase of saturated fats, of the decrease of the physical activity and of the abandon of the typical products of the Mediterranean diet. [-]
Paraules clau / Matèries
Grau en Medicina | Grado en Medicina | Bachelor's Degree in Medicine
Descripció
Treball Final de Grau en Medicina. Codi: MD1158. Curs acadèmic: 2016/2017
Tipus de document
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Drets d'accés
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess
Apareix a les col.leccions
  • Grau en Medicina [214]

entitlement


El nostre contingut es difon a:

HispanaEuropeanaRePEc: Research Papers in EconomicsTesis Doctorals en XarxaGoogle ScholarRecolectaOpenDOARRevistes Catalanes d'Accés ObertOpenAIREMaterials Docents en Xarxa

Ministerio Aquest projecte ha rebut una ajuda de la Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques del Ministeri de Cultura.
DSpace
Metadades subjectes a :Public Domain | Informació i consultes:biblioteca@uji.es | Centre de seguretat i privacitat | Nota legal
Universitat Jaume I - Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya - Tel.: +34 964 72 87 61 Fax: +34 964 72 87 78
 

 

Inici de DSpaceQuè és el Repositori UJI?AjudaContacte

NotíciesFacebookBlogTwitterSlideSharePinterest

Visualitza

Tot DSpaceComunitats i col·leccionsPer data de publicacióAutor/aTítolsParaules clauAquesta col·leccióPer data de publicacióAutor/aTítolsParaules clau

El meu compte

EntraRegistre

Estadístiques

Estadistiques d'ús
Tweets por BibliotecaUJI

El nostre contingut es difon a:

HispanaEuropeanaRePEc: Research Papers in EconomicsTesis Doctorals en XarxaGoogle ScholarRecolectaOpenDOARRevistes Catalanes d'Accés ObertOpenAIREMaterials Docents en Xarxa

Ministerio Aquest projecte ha rebut una ajuda de la Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques del Ministeri de Cultura.
DSpace
Metadades subjectes a :Public Domain | Informació i consultes:biblioteca@uji.es | Centre de seguretat i privacitat | Nota legal
Universitat Jaume I - Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya - Tel.: +34 964 72 87 61 Fax: +34 964 72 87 78