(Vila-real, 1889 - 1951)

Llicenciat en Dret, des de molt jove es va dedicar al teatre i a la poesia, publicant diverses composicions a revistes literàries de Madrid i de València.

Es va establir cap al 1917 a Vélez Rubio (Almeria).

Després de la seva mort, el seu germà Carlos va recopilar les composicions poètiques que havia deixat inèdites i, sota el títol de La voz del poeta muerto les va fer publicar en una edició restringida de 200 exemplars, distribuïda entre els amics i familiars més pròxims. El llibre presenta temes religiós, sentimental i amatori, amb un cos on es mostra la maduresa tècnica amb evidents ressons del modernisme, però també de les avantguardes literàries contemporánies.


Ministerio Este proyecto ha recibido una ayuda de la Dirección General del Libro, Archivos y Bibliotecas del Ministerio de Cultura.
DSpace
Metadatos sujetos a :Public Domain | Información y consultas:biblioteca@uji.es | Centro de seguridad y privacidad | Nota legal
Universitat Jaume I - Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, España - Tel.: +34 964 72 87 61 Fax: +34 964 72 87 78