Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributorJaques Miret, Josep Anton
dc.contributorAgut Capdevila, Blas
dc.contributor.authorGavara Vidal, Aitor
dc.contributor.otherUniversitat Jaume I. Departament de Ciències Agràries i del Medi Natural
dc.date.accessioned2016-02-22T11:34:48Z
dc.date.available2016-02-22T11:34:48Z
dc.date.issued2014-10-02
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10234/150913
dc.descriptionTreball final de Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural. Codi: AG1042. Curs acadèmic 2013-2014ca_CA
dc.format.extent29 p.ca_CA
dc.format.mimetypeapplication/pdfca_CA
dc.language.isocatca_CA
dc.publisherUniversitat Jaume Ica_CA
dc.rights.urihttp://rightsstatements.org/vocab/CNE/1.0/*
dc.subjectGrau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi ruralca_CA
dc.subjectGrado en Ingeniería Agroalimentaria y del Medio Ruralca_CA
dc.subjectBachelor's Degree in Agri-Food and Rural Engineeringca_CA
dc.titleEfecte de l’especialització alimentícia de l’aranya roja, “Tetranychus urticae”, en el seu desenvolupament sobre cítrics amb diferent resposta de defensaca_CA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca_CA
dc.educationLevelEstudios de Gradoca_CA
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/restrictedAccessca_CA


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem