L'objectiu principal d'aquest congrés és reunir experts de diferents àmbits, professionals i acadèmics, per realitzar una profunda anàlisi de les possibles opcions i veure cap a on apunten les tendències de posicionament futur de la provincia de Castelló. Per aquest motiu des de la Universitat Jaume I, i en col·laboració amb El Periódico Mediterraneo naix la idea d'aquest congrés obert i virtual, per intentar contribuir a la millora de la situació de Castelló i la seua província.


El model de congrés obert i virtual és una proposta híbrida, maximitzant els recursos i les possibilitats que les noves tecnologies ofereixen. Un congrés obert i virtual està format per dos vessants complementaris. El primer és la característica física, que permet assistir in situ al congrés i participar-hi i interactuar amb els ponents i els convidats a les taules redones. Mentre que el segon vessant, el virtual, complementa el primer amb la possibilitat de poder continuar les xarrades i els debats en la xarxa. D'aquesta manera se solucionen les limitacions horàries, que en molts casos suposen una trava per a allargar interessants debats, i es queden així punts importants per tractar. L'esperit del congrés obert i virtual és el de crear un fòrum més extens, sense les limitacions ni les presses dels congressos express, que intenten condensar en un parell de dies temes que necessitarien molt més temps i recursos, i combinen sessions presencials i sessions on line.


Ministerio Este proyecto ha recibido una ayuda de la Dirección General del Libro, Archivos y Bibliotecas del Ministerio de Cultura.
DSpace
Metadatos sujetos a :Public Domain | Información y consultas:biblioteca@uji.es | Centro de seguridad y privacidad | Nota legal
Universitat Jaume I - Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, España - Tel.: +34 964 72 87 61 Fax: +34 964 72 87 78